Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα 2021

Λόγω των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των πιστών στις ακολουθίες της Αγίας Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, σας παρακαλούμε όπως για κάθε συμμετοχή σας στην εκκλησία έχετε κάνει κρατήση θέσεως εκ των προτέρων μέσω του συστήματος Eventbrite. Η χωρητικότητα του Ναού είναι περιορισμένη, οπότε παρακαλούμε όπως κάνετε κράτηση εγκαίρως και έχετε τα εισιτήρια (εκτυπωμένα ή στο κινητό σας) για επίδειξη κατά την άφιξη σας.

Καθ´όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα θα αυξήσουμε την συνολική χωρητικότητα του Ναού προσάπτοντας προσωρινά τέντα – στέγαστρο στην είσοδο του Ναού. Για την νύχτα της Αναστάσεως θα χρησιμοποιήσουμε επίσης τον εξωτερικό χώρο γύρω από το Ναό κατά την διάρκεια της ακολουθίας της Αναστάσεως. Παρακαλούμε να στέκεστε στις σειρές και τα επισημασμένα σημεία, όπως θα έχουν καθοριστεί για την διατήρηση των σωστών αποστάσεων και για γκρουπ όχι μεγαλύτερων των έξι ατόμων της ίδιας οικογένειας.

Παρακαλούμε επίσης για την σωστή χρήση μάσκας τόσο εντός όσο και στον εξωτερικό χώρο του Ναού. ( εκτός αν υπάρχει απαλλαγή )

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας αν υπάρξει κάποια μικρή αναμονή κατά την είσοδο σας στον χώρο της εκκλησίας, άτομα του Ναού θα είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας ( όχι πολύ νωρίτερα ή πολύ αργά), για να βοηθήσουμε στην διατήρηση των αποστάσεων.

Ευχαριστούμε για την υπομονή, κατανόηση και συνεργασία σας και σας ευχόμεθα ένα Ευλογημένο Πάσχα!

Our Local Saints
Copyright © 2024